+31(0) 6 207 12438 / contact   
COACHING - CANARISCHE EILANDEN
Diep in gedachten turen naar zonsopkomst, Begrip van een vogel
English   
Nederlands   

Main Content

Exclusieve coaching en begeleiding.

Ook als je regelmatig woont en/of werkt op de Canarische Eilanden kan het gebeuren, dat het leven iets meer van je vraagt dan je gepland had. Voor je het weet loop je vast in je bezigheden, zakelijk en/of privé. Dan wil je een oplossing. Zeker als je langere tijd aan het 'worstelen' bent om de dingen in goede banen te leiden.

Je hebt bijvoorbeeld besloten te gaan wonen en werken op Tenerife. Als remote worker heb je het prima naar je zin, maar in de loop van de tijd ontdek je toch ook wat nadelen. Dat kan te maken hebben met de cultuur of de arbeidsmentaliteit. Of je mist familie en vrienden in Nederland. Gedoe met huisvesting of het bedrijf waarvoor je werkt. Dan is het heel prettig om regelmatig even sparren met een ervaren coach.

Uit de hele wereld komen mensen wonen en werken op de Canarische Eilanden. Vaak in de toeristenbranche, maar ook bij andere bedrijven. Die stap is vaak net wat groter dan menigeen vooraf denkt. Wennen aan de cultuur en de arbeidsmentaliteit. Heimwee of behoefte aan fysiek contact om je problemen te bespreken.

Voor veel mensen uit Noord Europa zijn de Canarische Eilanden de plaats om van hun pensioen te gaan genieten. Vooruitlopend daarop kopen of huren zij alvast een tweede woning en verblijven daar vaak gedurende de winterperiode. Na hun pensionering verhuizen zij dan definitief. Dat gaat vaak heel goed, maar er zijn ook regelmatig mindere dagen. Heimwee, overlijden van partner, missen van kinderen, sociaal isolement, zijn zo een paar veel voorkomende zaken. Dan kan het heel fijn zijn om met een ervaren coach te kunnen praten en samen op zoek gaan naar oplossingen.

Methode Futura Esperanza

Een combinatie van bestaande methodieken, nieuwe inzichten, persoonlijke kennis en ervaring. Op basis hiervan bieden wij iedereen een begeleiding op maat, omdat geen mens hetzelfde is. Uitgangspunt is een grote mate van zelfwerkzaamheid onder deskundige begeleiding. Met als doel weer vertrouwen in de toekomst op te bouwen.

Zo zorgen wij ervoor, dat je de ontspanning van de Canarische Eilanden langer kunt vasthouden en toepassen in je dagelijkse bezigheden. Dat doen wij door gelijktijdig met de ontspanning ruimte te bieden om na te denken over je persoonlijkheid, wie je geworden bent door al die gebeurtenissen en belevenissen. Met je eigen reacties en de gevolgen daar weer van. Hoe ga je om met situaties, omgeving en personen?

Remote workers

Om te wonen en te werken zijn de Canarische eilanden heel aantrekkelijk. Zon, zee, vulkanische energie en vriendelijke mensen. Het lijkt makkelijker dan het is. Een andere cultuur, taal eten en arbeidsethos. Voor de één een zegen, de ander went er nooit aan. Dan het je soms de behoefte aan een stuk begeleiding, een sparringpartner om weer de mooie dingen te gaan zien.

Bedrijven

Net als elders in de wereld hebben de managers van bedrijven op de Canarische eilanden regematig vraagstukken op te lossen. Personele zaken, zoals te weinig goede mensen, ziekteverzuim en startersproblematiek. Maar natuurlijk ook de eigen balans tussen Werk, Privé en Persoonlijkheid is niet altijd in evenwicht. Soms raak je het overzicht kwijt. Met behulp van onze methode en begeleiding krijg je weer controle over de geschetste uitdagingen.

Pensionado’s

Een tweede huis om te overwinteren, je permanent vestigen of regelmatig heen en weer reizen tussen het moederland en de Canarische Eilanden. Veelal om te genieten van de aantrekkelijke omstandigheden, zoals zon, zee, vriendelijke mensen en vulkanische energie. Voldoende redenen om hier te verblijven. Maar soms heb je behoefte aan een Goed Gesprek of wat extra begeleiding.

effectief realistisch betrokken

NOBCO Nedrlandse orde van beroepscoaches
EMCC European Mentoring & Coaching Cousil
The Global Code of Ethics For Coaches, Mentors, and Supervisors

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, omdat wij waarde hechten aan kwaliteit. Daarnaast onderschrijven wij de Nobco Ethische gedragscode en conformeren ons aan het klachtenreglement. Dat biedt extra zekerheid voor u als afnemer.